Pilates is een heerlijke les waarbij we op een fijne en rustige manier met ons lichaam aan het werk gaan. Door de perfecte combinatie van kracht en souplesse maak je je lichaam krachtiger, strakker, fitter en meer ontspannen. Je leert om de juiste spieren aan te spannen zonder daarbij pijn of last in andere spieren te voelen. Dus geen last meer tijdens het sporten van je nek of rug want dat is helemaal niet nodig! Zodra je alle spiergroepen hard aan het werk hebt gezet kun je heerlijk ontspannen tijdens de meditatie. Even helemaal niets en genieten van de rust en de souplesse in je lichaam.


Prijzen

Strippenkaart:      10 lessen voor 88 euro.

Je bepaalt zelf wanneer je deze lessen gebruikt. De strippenkaart is een half jaar geldig. Geen lidmaatschapskosten, geen opzegtermijn en geen inschrijfkosten. Wil je graag een strippenkaart aanschaffen, stuur je mailtje naar info@dansschoollotuz.nl

Lidmaatschap:     6,96 per les (gerekend met 50 lessen per jaar)

Je betaald 29 euro per maand en eenmalig inschrijfgeld van 15 euro. De opzegtermijn is één maand.

De meeste kiezen voor een vast moment in de week om te trainen. Je bent altijd vrij om een les op een ander moment een keer in te halen.

Wij trainen in de vakanties door met een aangepast rooster.


Rooster Pilates
Locatie: Talentencentrum Bavel
Woensdag 19:00-20:00
Woensdag 20:00-21:00

Wil je graag een proefles doen? Neem dan contact met ons op via: info@dansschoollotuz.nl of schijf je hier in voor een gratis proefles.