Docenten


Dit zijn we dan!!!

Ninny Dooms

Ninny Dooms (Eigenaresse)

Ninny Dooms is de trotse eigenaresse van Dansschool Lotuz en JDance. Haar eigen danslessen begonnen al op 6 jarige leeftijd en zijn tot op de dag van vandaag niet meer opgehouden. Als klein meisje was het al heel duidelijk dat ze geen ballerina wilden worden maar juffrouw. Haar dromen zijn achterna gejaagd toen ze op de Dansacademie in Tilburg terecht kwam. Tijdens deze HBO studie is ze in 4 jaar klaar gestoomd voor het docenten vak. In alle jaren zelf jazz, hip hop, ballet en moderne lessen heeft ze vele optredens mogen geven. Bijvoorbeeld modeshows voor Harley Davidson, musicals bij Stichting Theaterplan waaronder Fame en Pippin, heel veel eigen voorstellingen en diverse shows. Het ondernemen zit in haar bloed want niet alleen zij maar haar vader, broer en zus zijn ook ondernemers. Tevens staat ze er niet gek van te kijken als haar 2 broers ook nog gaan ondernemen. Ja je leest het goed, ze heeft 3 broers en een zus. Een hele fijne grote familie noemt ze het zelf waar ze veel ondernemende kwaliteiten in heeft geleerd. Natuurlijk heeft de MBO opleiding administratie hier ook een hoop bij geholpen. Dansschool Lotuz is voor haar de uitdaging en die heeft ze met beide handen aangegrepen. Mocht je haar in actie willen zien dan kan dat natuurlijk want ze geeft vele lessen. Kom dus gerust eens kijken!

Christina Boekestein

Christina Boekestein is een oud klasgenoot van Ninny op de Dansacademie in Tilburg. Na haar docenten opleiding is zij zich geheel gaan richten op de Urban. Op dit moment danst zij nog steeds professioneel en ademt en leeft zij dans. Een les bij haar is een ware inspiratie bron. Ben jij een hardwerkende hip hop liefhebber? Dan moet je bij haar een les gaan volgen want zij gaat met jou voor de volle 100% aan de slag!

Grace van Gilst

Grace van Gilst is net als Ninny een afgestudeerde van de Fontys Dansacademie Tilburg. Zij heeft daar met verve de opleiding docent voltooid. Nu zij met beide benen in het werkveld staat geniet zij van haar passie overbrengen aan alle kinderen. Op dit moment geeft zij de lessen streetdance, jazzdance en peuterdans op woensdag met heel veel plezier. Wil jij je zoon of dochter eens laten meedoen? Kom dan vooral een gratis proefles doen!

Britta

Britta

Britta van Bergeijk

Britta is een gedreven en multi talent. Zij geeft naast Pilates ook ballet, modern jazz en streetdance. Je vindt haar dus heel veel in onze dansschool. Zij is al vroeg begonnen met dansen en het is dan ook haar passie. Na de dansacademie is ze direct aan de slag gegaan als dans en sport docent. Hard werken is een must bij haar maar als je eenmaal gewend bent aan haar manier van lesgeven dan wil je nooit meer anders.

Stefan Dirven

Stefan Dirven is een afgestudeerde aan de AALO Sportacademie in Tilburg. Zijn grootste passie ligt echter bij de Breakdance. Samen met zijn breakdance crew Floorillaz geeft hij vele shows en optredens. Wil je echt leren breakdancen en ben je niet bang aangelegd? Kom dan zijn lessen volgen want hij kan het je allemaal in een veilige omgeving leren.

Ellis T’Jonck

Mijn naam is Ellis T’Jonck en al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor dans en lesgeven. Tijdens de laatste jaren van de middelbare school heb ik elke zaterdag de tweejarige opstapcursus gevolgd, een vooropleiding op de dansacademie in Tilburg. Daarna ben ik aangenomen bij de opleiding docent dans, wat ik vier jaar met heel veel plezier heb gedaan. Nu ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Danseducatie in Tilburg, waar ik me heb ontwikkeld tot een breed inzetbare en allround dansdocent, heb ik zin om mijn passie, enthousiasme, kennis en ervaringen van dans over te brengen aan mijn leerlingen, zowel aan jong als oud.

Xandra van Rijen

‘Hoi, ik ben Xandra van Rijen. Ik geef met veel plezier de danslessen op de zaterdag. Ik ben begonnen met dansen toen ik 3 jaar oud was. Gestart met streetdance net als sommige van jullie en daarna naar de Hip Hop overgestapt. Daarnaast volg ik sinds 2 jaar ook Ballet en Modern Jazz. Op dit moment dans ik 8 uur in de week. Daarnaast geef ik op een andere dansschool 1 les per week aan meiden van 17 tot 22 jaar oud. Dansen is dus echt mijn passie. Vandaar dat ik de audities voor het MBO Dans in Goes heb gedaan en nu lessen volg aan de opleiding. Liefs, Xandra’