Vier je kinderfeestje bij Dansschool Lotuz! Wij hebben drie soorten kinderfeestjes. Bekijk hieronder onze feestjes.

Videoclip feestje

1,5 uur: Hierin werken we aan een dans op je favoriete, zelf gekozen liedje. Daarna krijg je allemaal bijpassende kleding aan en wordt er een videoclip gemaakt die je uiteraard thuis gestuurd krijgt!

2 uur: Natuurlijk wordt hier ook aan en videoclip gewerkt maar daarnaast zorgen we ook voor een totale metamorfose met haar en make-up. Op deze manier werken we naar een fantastisch eindresultaat toe.

De dans kan in jou favoriete dansstijl, ballet/streetdance/hip hop of breakdance! Bekijk hier een voorbeeld.

Fotoshoot feestje

2 uur: Is je dochter of zoon dol op modellen en foto’s? Dan is dit echt iets voor haar of hem. Wij nemen verschillende outfits mee en bij ons wordt de make-up en het haar voor uw dochter/zoon gedaan net als bij echte super modellen! Vervolgens wordt er een workshop gegeven waarin je leert catwalk lopen en natuurlijk zullen ook de foto’s niet ontbreken.Bekijk hier een voorbeeld.

Videoclip/Fotoshoot feestje

Kun je niet kiezen? We hebben ook een combinatie feestje van het videoclip feestje en fotoshoot feestje. Maak eerst je te gekke videoclip op je favoriete liedje om je vervolgens om te toveren tot echt model. Kleed je 100 keer om en maak de leukste foto’s met je vriendinnen. 

Hieronder een leuke ervaring van een gegeven kinderfeestje!

Mijn dochter werd 10 jaar en wilde iets tofs doen met 10 meiden. Ik had ooit eens bij iemand een feestje “videoclip opnemen” gezien en dat leek me een leuk idee. Met wat googlen meerdere aanbieders gevonden, waarbij Dansschool Lotuz er bovenuit sprong. Ik kreeg direct complete en duidelijke informatie, de kwaliteit was er aan af te lezen, het was in de buurt (Bavel) en bovendien betaalbaar. De middag zelf was fantastisch. De meiden mochten make-up en haar doen, wat ze echt geweldig vonden. De dans docente was een professional die heel goed wist hoe ze met de meiden om moest gaan én het voor elkaar kreeg een complete choreografie aan te leren; ook aan de niet ervaren meiden. Voor mij was het een genot om naar te kijken. Het proces was het allerleukst. Dat er daarna ook nog een aandenken is in de vorm van de clip, dat is eigenlijk een extraatje. Ik raad dit kinderfeestje zeker aan! En ik denk dat het zelfs leuk is voor tieners.

 Wil je meer informatie? 

Vul dan het formulier hieronder in en u ontvangt direct alle informatie en de bijbehorende prijzen in je mailbox.

    Uw naam

    Uw email

    Naam jarige

    Hoe oud wordt hij/zij?

    Mocht je al een datum hebben dan deze alvast graag hier invullen.