Kinderfeestje


Je kinderfeestje moet dit jaar echt gaan knallen! Je hebt de slaapfeestjes, bowlingbaan en zwembaden al veelte vaak gezien. Dan ben je bij Dansschool Lotuz aan het juiste adres. Ik kan je een gegarandeerde leuke middag bezorgen! Geef het leukste kinderfeestje aan jou kind cadeau!

Lees hieronder welke kinderfeestjes wij hebben. Mocht je zelf een leuk idee hebben voor een kinderfeestje en er niet helemaal aan uit komen? Laat het weten en ik help je graag mee!

Videoclip feestje

1,5 uur: Hierin werken we aan een dans op je favoriete liedje. Daarna krijg je allemaal bijpassende kleding aan en wordt er een videoclip gemaakt die je uiteraard thuis gestuurd krijgt!

2 uur: Natuurlijk wordt hier ook aan en videoclip gewerkt maar daarnaast zorgen we ook voor een totale metamorfose met haar en make-up. Op deze manier werken we naar een fantastisch eindresultaat toe.

De dans kan in jou favoriete dansstijl, ballet/streetdance/hip hop of breakdance! Bekijk hier een voorbeeld.

Dans Lotuz kinderfeestje

Even uitpuffen na het maken van een geweldige videoclip!

Fotoshoot feestje

2 uur: Is je dochter of zoon dol op modellen en foto’s? Dan is dit echt iets voor haar of hem. Wij nemen de mooiste outfits mee en bij ons wordt de make-up en het haar voor uw dochter/zoon gedaan net als bij echte super modellen! Vervolgens wordt er een workshop gegeven waarin je leert catwalk lopen en natuurlijk zullen ook de foto’s niet ontbreken. Bekijk hier een voorbeeld.

Model voor 1 dag Dansschool Lotuz

Een voorbeeld van een modellenfoto

Dance/Model feestje

Kun je niet kiezen? We hebben ook een combinatie feestje van The Dance Experience en The Model Experience. Maak eerst je te gekke videoclip op je favoriete liedje om je vervolgens om te toveren tot echt model. Kleed je 100 keer om en maak de leukste foto’s met je vriendinnen. 

Ballerina bal

2 uur: Voor de jongste dansliefhebbers hebben we het ballerina bal. Je gaat je eigen tutu maken en geheel versieren met de mooiste kralen, kleuren en meer leuke spulletjes. Vervolgens gaan we lekker champagne drinken en snoepen.  Om dan al je energie in het dansfeest te kunnen stoppen waarbij de tutu’s vooral niet zullen ontbreken.

Tutu maken bij Dansschool Lotuz

Zo maken wij samen met de kinderen de tutu’s!

 

Hieronder een leuke ervaring van een gegeven Dance Experience!

Mijn dochter werd 10 jaar en wilde iets tofs doen met 10 meiden. Ik had ooit eens bij iemand een feestje “videoclip opnemen” gezien en dat leek me een leuk idee. Met wat googlen meerdere aanbieders gevonden, waarbij Dansschool Lotuz er bovenuit sprong. Ik kreeg direct complete en duidelijke informatie, de kwaliteit was er aan af te lezen, het was in de buurt (Bavel) en bovendien betaalbaar. De middag zelf was fantastisch. De meiden mochten make-up en haar doen, wat ze echt geweldig vonden. De dans docente was een professional die heel goed wist hoe ze met de meiden om moest gaan én het voor elkaar kreeg een complete choreografie aan te leren; ook aan de niet ervaren meiden. Voor mij was het een genot om naar te kijken. Het proces was het allerleukst. Dat er daarna ook nog een aandenken is in de vorm van de clip, dat is eigenlijk een extraatje. Ik raad dit kinderfeestje zeker aan! En ik denk dat het zelfs leuk is voor tieners.

 Wil je meer informatie? 

Vul dan het formulier hieronder in en u ontvangt direct alle informatie en de bijbehorende prijzen in je mailbox.

Uw naam

Uw email

Naam jarige

Hoe oud wordt hij/zij?

Mocht je al een datum hebben dan deze alvast graag hier invullen.