Notre Dame De Paris


 

Hier vindt je alle informatie over de komende voorstelling Notre Dame De Paris.

Wanneer: Zondag 3 juni 2018

Locatie: De Nieuwe Nobelaer, Eten-Leur

We hebben voor onze jongste deelnemers een apart boekje gemaakt. We begrijpen dat als het de eerste keer is dat je een grote voorstelling doet dit best een beetje spannend kan zijn voor het kind maar ook voor de ouders. Vandaar wat uitgebreider de informatie in dit boekje. Lees het zelf door en lees het vooral ook voor aan je kind. Zo kunnen jullie beide deze dag met heel veel plezier beleven.

Boekje voor de jongste!

Tijden:

Generale repetitie:
Sporthal “De Huif” aan de Deken Dr. Dirckxweg 4

Wanneer: Zaterdag 12 mei

Aanwezig: 11:00

(Eindtijd peuterdans: 13:00)

Eindtijd alle groepen: 14:00

Notre Dame De Paris: Theater de Nieuwe Nobelear, Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE, Etten-Leur

Wanneer: Zondag 3 juni

Voor alle oudste groepen:

Aankomst 9:30 (10:00 start generale)
Eindtijd 19:00

Voor de woensdaggroepen 14:00 en 16:30

Aankomst 12:45
Eindtijd 19:00

Voor de woensdaggroepen 13:15 en 15:30

Aankomst 12:45
Eindtijd 18:00

Voor de peuterdans

Aankomst 12:45
Eindtijd 16:00

Tickets

Deze zullen vanaf 1 maart 2018 te koop zijn in onze webshop voor € 16,50 per kaartje.

Let op! Er zijn dit jaar voor het eerste stoelnummers. Degene die dus als eerste zijn kaartje koopt heeft de beste plekken. Zorg ook dat je al je kaartjes in 1 keer koopt anders kan het zijn dat je niet naast elkaar zit.

Kleding

Voor vrijwel alle kleding zorgen wij. Alle kleding wordt in de weken voor de voorstelling in de les gepast. De kleding wordt door ons naar het theater gebracht en zal daar voor alle leerlingen klaar liggen.

Bijna 80% van de kleding is handgemaakt. Wees er dus super voorzichtig mee want het is met veel liefde gemaakt.

Zorg alsjeblieft zelf voor de zwarte schoenen( of roze schoenen bij ballet). Het is echt niet mooi als ze een prachtig kostuum aanhebben waar heel veel tijd en geld in is gestoken en de groep heeft allerlei verschillende kleuren schoenen aan. Schoenen zijn bij ons op de webshop te koop maar mag je gerust ook ergens anders vandaan halen. Als ze maar helemaal zwart zijn, zool ook! Nee dat kleine randje roze mag dus ook niet!

Hulpmoeders

Wij zijn heel blij met alle hulp want een voorstelling is echt teamsport. Mocht jij het leuk vinden om te komen helpen dan kun je onderstaand formulier even invullen en dan krijg je alle informatie per mail toegestuurd. (Controleer je email dus even goed)

Je kunt zelf aangeven welk deel van de dag je wilt helpen. Op deze manier kun je de andere voorstelling zelf gaan zien. Let op! Het is echt vrijwilligerswerk en je moet dus nog wel een kaartje kopen voor de voorstelling die je zelf wilt zien.

We proberen je zoveel mogelijk in te zetten op de voorkeur die je hebt opgegeven maar soms lukt dit niet en wij hopen dat je dan alsnog de groep zo goed mogelijk zult begeleiden. Het zou dan ook fijn zijn als je tijdens de generale op 12 mei de groep alvast kan zien. Zo weten de kinderen bij wie ze hun vragen kunnen stellen op de grote dag!

Ook is het fijn om van te voren al eens in de les bij jou groep te gaan kijken. Zo kan de docent je al van alles uitleggen en kun je de dans alvast een keer zien. Zo weet jij precies aan welke kant de kinderen bijvoorbeeld op en af gaan op het podium. Hierover krijg je nog meer informatie een aantal weken voor de voorstelling.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je dochters/zoon naam (verplicht)

Welke groep danst je dochter/zoon?

Welke delen wil je graag helpen? (Meerdere opties mogelijk)
Tijdens de generale repetitie (9:30 - 13:30)tijdens de eerste voorstelling (13:15 - 16:30)Tijdens de tweede voorstelling (16:15 tot 19:30)Op 12 mei in de Huif (Het is voor de jongste groepen fijn als ze hier al kunnen zien wie hun begeleiders zijn)

Waar gaat je voorkeur naar uit? (Meerdere opties mogelijk)
Groep begeleidenFotograferenSminckenIk vind alles leuk

Mis je nog informatie of heb je nog vragen dan hoor ik het heel graag en kun je mailen naar info@dansschoollotuz.nl