Koning van Katoren


KOOP HIER JE KAARTJES

Hier vindt je alle informatie over de komende voorstelling Koning van Katoren.

Wanneer: Zondag 28 juni 2020

Locatie: De Nieuwe Nobelaer, Eten-Leur

We hebben voor onze jongste deelnemers een apart boekje gemaakt. We begrijpen dat als het de eerste keer is dat je een grote voorstelling doet dit best een beetje spannend kan zijn voor het kind maar ook voor de ouders. Vandaar wat uitgebreider de informatie in dit boekje. Lees het zelf door en lees het vooral ook voor aan je kind. Zo kunnen jullie beide deze dag met heel veel plezier beleven.

Boekje voor de jongste!

Tijden:

Generale repetitie:
Sporthal “De Huif” aan de Deken Dr. Dirckxweg 4

Wanneer: Zondag 7 juni 2020

Aanwezig: 12:00

(Eindtijd peuterdans: 14:00)

Eindtijd alle groepen: 15:00

Notre Dame De Paris: Theater de Nieuwe Nobelear, Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE, Etten-Leur

Wanneer: Zondag 28 juni

Voor alle oudste groepen:

Aankomst 9:30 (10:00 start generale)
Eindtijd 18:00

Voor de woensdaggroepen 13:15, 14:00 en 15:30 en de zaterdaggroepen 10:00 en 11:00

Aankomst 12:45
Eindtijd 18:00

Voor de peuterdans

Aankomst 13:45
Eindtijd 17:00

Tickets

Deze zullen vanaf 1 maart 2020 te koop zijn in onze webshop voor € 17,00 per kaartje.

Let op! Er zijn dit jaar weer stoelnummers. Degene die dus als eerste zijn kaartje koopt heeft de beste plekken. Zorg ook dat je al je kaartjes in 1 keer koopt anders kan het zijn dat je niet naast elkaar zit.

Kleding

Voor vrijwel alle kleding zorgen wij. Alle kleding wordt in de weken voor de voorstelling in de les gepast. De kleding wordt door ons naar het theater gebracht en zal daar voor alle leerlingen klaar liggen.

Bijna 80% van de kleding is handgemaakt. Wees er dus super voorzichtig mee want het is met veel liefde gemaakt.

Zorg alsjeblieft zelf voor de zwarte schoenen( of roze schoenen bij ballet). Het is echt niet mooi als ze een prachtig kostuum aanhebben waar heel veel tijd en geld in is gestoken en de groep heeft allerlei verschillende kleuren schoenen aan. Schoenen zijn bij ons op de webshop te koop maar mag je gerust ook ergens anders vandaan halen. Als ze maar helemaal zwart zijn, zool ook! Nee dat kleine randje roze mag dus ook niet!

Hulpmoeders

Wij zijn heel blij met alle hulp want een voorstelling is echt teamsport. Mocht jij het leuk vinden om te komen helpen dan kun je onderstaand formulier even invullen en dan krijg je alle informatie per mail toegestuurd. (Controleer je email dus even goed)

Je kunt zelf aangeven welk deel van de dag je wilt helpen. We begrijpen datje de voorstelling dan niet vanuit de zaal kan zien maar je mag tijdens de generale repetitie wel vanuit de zaal kijken en je krijgt een leuke korting 50% op de DVD met alle foto’s en de film!

We proberen je zoveel mogelijk in te zetten op de voorkeur die je hebt opgegeven maar soms lukt dit niet en wij hopen dat je dan alsnog de groep zo goed mogelijk zult begeleiden. Het zou dan ook fijn zijn als je tijdens de generale op 7 juni de groep alvast kan zien. Zo weten de kinderen bij wie ze hun vragen kunnen stellen op de grote dag!

Ook is het fijn om van te voren al eens in de les bij jou groep te gaan kijken. Zo kan de docent je al van alles uitleggen en kun je de dans alvast een keer zien. Zo weet jij precies aan welke kant de kinderen bijvoorbeeld op en af gaan op het podium. Hierover krijg je nog meer informatie een aantal weken voor de voorstelling.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je dochters/zoon naam (verplicht)

Welke groep danst je dochter/zoon?

Waar gaat je voorkeur naar uit? (Meerdere opties mogelijk)
Groep begeleidenFotograferenSminckenIk vind alles leuk

Mis je nog informatie of heb je nog vragen dan hoor ik het heel graag en kun je mailen naar info@dansschoollotuz.nl