Pilates


Pilates is een heerlijke les waarbij we op een fijne en rustige manier met ons lichaam aan het werk gaan. Door de perfecte combinatie van kracht en souplesse maak je je lichaam krachtiger, strakker, fitter en meer ontspannen. Je leert om de juiste spieren aan te spannen zonder daarbij pijn of last in andere spieren te voelen. Dus geen last meer tijdens het sporten van je nek of rug want dat is helemaal niet nodig! Zodra je alle spiergroepen hard aan het werk hebt gezet kun je heerlijk ontspannen tijdens de meditatie. Even helemaal niets en genieten van de rust en de souplesse in je lichaam.

unlaerpil

Prijzen

Strippenkaart:      10 lessen voor 87 euro.

Je bepaalt zelf wanneer je deze lessen gebruikt. De strippenkaart is een half jaar geldig. Geen lidmaatschapskosten, geen opzegtermijn en geen inschrijfkosten en hij is te koop in ons club portaal.

Lidmaatschap:     6,96 per les (gerekend met 50 lessen per jaar)

Je betaald 29 euro per maand. Er is eenmalig inschrijfgeld van 15 euro en je hebt een opzegtermijn van 1 maand.

De meeste kiezen voor een vast moment in de week om te trainen. Je bent altijd vrij om een les op een ander moment een keer in te halen.

Wij trainen in de vakanties door met een aangepast rooster.

Ons tijdelijke online rooster:

Maandag        19:30 – 20:30

Woensdag        9:00 – 10:00

Donderdag     19:30 – 20:30

Alle lessen geven wij online via het meeting programma Zoom. Onze docenten zullen 5 tot 10 minuten van te voren klaar zitten om de les op tijd te kunnen starten. Tevens nemen we elke les op zodat ook als je het gemist hebt of de tijd niet uitkomt, je de les later kunt inhalen. Uiteraard zijn de opnames alleen voor onze leden of strippenkaarthouders.

Wil je graag direct je eerste online les in je mailbox?

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt je eerste les zoals wij hem geven direct in je mailbox. Je krijgt op deze manier een mooi voorbeeld van hoe wij onze lessen geven. Binnen 3 dagen zullen we je eenmalig een mailtje sturen met de vraag of je meer interesse hebt in onze wekelijkse lessen. Nieuwsgierig geworden? Vul dan snel onderstaande gegevens in en druk op verzend!

Rooster

Maandag        19:00 – 20:00

Maandag        20:00 – 21:00

Locatie Basisschool de Toermalijn, Bavel (gymzaal, ingang aan de parkeerplaats)

Donderdag     19:00 – 20:00

Donderdag     20:00 – 21:00

Locatie Het Koutershof, Rijsbergen

Ik kom graag een gratis proefles doen! Laat je email achter en we nemen direct contact met je op voor meer informatie.