Gratis proefles


Jumps LotuzNatuurlijk kun je bij ons eens de boel komen verkennen. Een proefles is altijd gratis en daarmee zit je nergens aan vast. Je wordt vriendelijk ontvangen en je mag als trotse ouder of verzorger uiteraard even 10 minuten binnen spieken. Vervolgens vragen we je wel om weg te gaan. Op die manier kunnen we echt kijken of hij/zij goed in de les past.

Zorg dat je bij de proefles denkt aan soepel zittende kleding en binnenschoenen. Voor een eerste les is een uitgebreide dansoutfit echt nog niet nodig. Kijk eerst maar eens of je het leuk vindt! Dans je meteen de sterren van de hemel? Super!! Maarrrrrr soms is jou eerste les alweer de 100ste les van diegene naast je. Maak jezelf niet gek. Iedereen is een keer begonnen en de docent zal je zo goed mogelijk begeleiden als het nog niet zo goed lukt.

Krijg je er al helemaal zin in? Vul hieronder dan even alles in en je kunt op jou gewenste datum en tijdstip meteen mee komen doen! Mocht je toch nog eerst iets willen vragen dan kun je altijd even mailen naar info@dansschoollotuz.nl of bellen met Ellis op 06-16329161.

Wil je graag een gratis proefles komen doen? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Alvast heeeeel veel plezier!!

Je naam

Je email

Gewenste dansstijl
Hip HopBalletPeuterdansBreakdanceModernStreetdanceJazz&MorePilates

Naam van degene die de les mee gaat doen

Zijn/haar leeftijd

Wanneer kom je deze les doen?

Welke locatie zou je graag de les volgen?
BavelTeteringenRijsbergen