Gratis proefles


Jumps LotuzNatuurlijk kun je bij ons eens de boel komen verkennen. Een proefles is altijd gratis en daarmee zit je nergens aan vast. Je wordt vriendelijk ontvangen en je mag als trotse ouder of verzorger uiteraard even 10 minuten binnen spieken. Vervolgens vragen we je wel om weg te gaan. Op die manier kunnen we echt kijken of hij/zij goed in de les past.

Zorg dat je bij de proefles denkt aan soepel zittende kleding en binnenschoenen. Voor een eerste les is een uitgebreide dansoutfit echt nog niet nodig. Kijk eerst maar eens of je het leuk vindt! Dans je meteen de sterren van de hemel? Super!! Maarrrrrr soms is jou eerste les alweer de 100ste les van diegene naast je. Maak jezelf niet gek. Iedereen is een keer begonnen en de docent zal je zo goed mogelijk begeleiden als het nog niet zo goed lukt.

Krijg je er al helemaal zin in? Vul hieronder dan even alles in en je kunt op jou gewenste datum en tijdstip meteen mee komen doen! Mocht je toch nog eerst iets willen vragen dan kun je altijd even mailen naar info@dansschoollotuz.nl of bellen met Ninny op 06-41312346.

Alvast heeeeel veel plezier!!

Ga naar onze club portaal en vraag de gratis proefles direct aan!