Hieronder vind je de uitleg van de verschillende danslessen die wij aanbieden. Natuurlijk kun je doormiddel van een gratis proefles het beste ontdekken wat een stijl inhoudt. Op dit moment bieden wij de volgende danslessen aan:

 

Hiphop-Streetdance

Deze les is voor alle leeftijden. Tijdens een hiphop of streetdance les werken we aan strakke, snelle en dynamische bewegingen die horen bij deze krachtige dansstijl. Op eigentijdse en swingende muziek kun je al je energie kwijt en kun je je helemaal uitleven in deze les. 

 

Ballet

Klassiek ballet is de basis van alle dans.  De oefeningen verbeteren je houding, kracht, souplesse, dansgevoel, muzikaliteit, coördinatie en conditie. Hier leer je het eigen lichaam volledig te begrijpen en controleren. Lange mooie lijnen, sierlijke bewegingen en de hoogste benen zijn natuurlijk elke les aanwezig. Wil jij later schitteren op het podium of ooit van dansen je beroep maken? Ga dan vooral deze dansles volgen.

 

Commercial Hiphop

Commercial hiphop is een stijl binnen hiphop. Je werkt aan toffe choreografieën en de focus ligt op de uitvoering en de performance. Verschillende hiphopstijlen komen aanbod in deze les, zoals bijvoorbeeld high heels. 

 

Modern

Moderne dans is een hele brede, vrije dansvorm. Het is een stijl zonder vaste bewegingen waarin veel mogelijk is. In een moderne les zit veel vaart, flow, ademhaling en wisselt spanning zich af met ontspanning.  Persoonlijkheid en eigenheid is heel belangrijk in deze les.

 

Spitzen

Het dansen op spitzen is natuurlijk het ultieme balletgevoel. Het dansen op de punten van je tenen is ooit ontwikkeld om het te laten lijken alsof je zweeft over de vloer. Deze dansles is alleen te volgen in combinatie met ballet en met toestemming van de docent.

 

Peuterdans

Voor de allerkleinste hebben we een super leuke peuterdans les. Hierin staat vooral het kennismaken met dans en muziek centraal. De docent neemt de peuters mee in een dansverhaal waarbij er gewerkt wordt aan verschillend bewegen op muziek, het verkennen van de ruimte en het leren omgaan met elkaar. Dit alles in een ongedwongen en fijne sfeer.

 

Jazz&More

Deze les is een combinatie van meerdere stijlen.  Er is dus veel variatie en je kunt je veelzijdig ontwikkelen. performing skills, uitstraling, energie isolaties/coördinatie en nog veel meer komt aan bod. 

 

Pilates

Pilates is een heerlijke les waarbij we op een fijne en rustige manier met ons lichaam aan het werk gaan. Door de perfecte combinatie van kracht en souplesse maak je je lichaam krachtiger, strakker, fitter en meer ontspannen. Je leert op de juiste spieren aan te spannen zonder daarbij pijn of last in andere spieren te voelen.  Nadat we alle spiergroepen hard aan het werk hebben kun je heerlijk ontspannen tijdens de meditatie.