Een uitleg van de verschillende stijlen


Hieronder vindt je de uitleg van de verschillende danslessen die wij aanbieden. Natuurlijk is de beste manier om te ontdekken wat de stijl is, het gratis proberen in de les. Mocht je nog een stijl missen en die graag op ons rooster zien? Neem dan gerust contact met ons op. We staan open voor alle suggesties. Op dit moment bieden wij de volgende danslessen aan:

 

Hip Hop

Deze les is voor alle leeftijden! Een swingende en gezellige dansles waarbij ritme en je eigen stijl voorop staan. Leuke armcombinaties en dan ook nog je benen erbij? Leer het in deze les op de lekkerste beats en heerlijke Hiphop muziek.

Ballet

Dit is de basis van alle dans. Hier leer je het eigen lichaam volledig te begrijpen en controleren. Lange mooie lijnen, sierlijke bewegingen en de hoogste benen zijn natuurlijk elke les aanwezig. Wil jij later schitteren op het podium of ooit van dansen je beroep maken? Ga dan vooral deze dansles volgen.

Jumps LotuzMusical

Wie kent het tegenwoordig nou niet? De combinatie van dans, zang en toneel worden hier aangeleerd. Deze les is voor de echte creatievelingen want je zit nooit stil. Leer meer zelfvertrouwen te krijgen en je te uiten tegenover andere. Het ontwikkelen op 3 verschillende gebieden zal je dus zeker bevallen.

Streetdance

Voor de stoere meiden en jongens die ballet veelte braaf vinden is er streetdance. Deze les legt de basis voor de Hip Hop, Showdance en Musical lessen. Je
favoriete liedjes en de meest swingende bewegingen kom je hier zeker tegen.

DSC_2894Breakdance

Alleen maar stoere jongens en meiden durven deze dansles aan. Je leert de moeilijke trucjes van een echte B-Boy en zal daarna iedereen imponeren. Sta jij liever
op je hoofd? Twijfel dan niet en ga direct een dansles meedoen.

 Modern JazzDSC_3286

Een mooie sierlijke en wisselende dansles. De basis van ballet heb je nodig maar dit eenmaal onder de knie is er zeker een liedje waar je dol op wordt, een dans die je maar niet loslaat of een beweging die je dolgraag wilt leren. deze dansles zit vol passie en laat je dansen zoals in So You Think You Can Dance.DSC_2932

Spitzen

Het dansen op spitzen is natuurlijk het ultieme balletgevoel. Het dansen op de punten van je tenen is ooit ontwikkeld om het te laten lijken alsof je zweeft over de vloer. Deze dansles is alleen te volgen in combinatie met ballet en op aanraden van de docent!

Peuterdans

Voor de allerkleinste hebben we een super leuke peuterdans les. Hierin staat vooral het kennismaken met dans en muziek centraal. Hoe volg je nou de juf en kun je spelenderwijs wel de juiste bewegingen maken. Alles in een ongedwongen en fijne sfeer.

Voorbereidings les

Deze les is er speciaal voor de fanatieke danser. Wil je graag ooit in 1 van onze demoteams terecht komen? Dan raden we je aan deze les naast je favoriete dansles te gaan volgen. Je krijgt hierin alle techniek aangeleerd die je nodig hebt in een demoteam. Tevens werk je hier ook aan je performing skills, uitstraling, durf, energie en nog veel meer.